2012-08-31

Fosilija


Šiai musei pasisekė - ji tapo fosilija :-) Kiek ilgai tokia bus dar neaišku, bet greičiausiai neilgai :-)

2012-08-30

Išardytas šaldytuvas


Va taip atrodo prekybos centre esančio šaldytuvo vidus. Čia vis dar iš tos pačios Norfos kuri apdegė, vakar toliau išsipardavinėjo, tik su dar didesnėmis nuolaidomis :-) Kai pagalvoji, didelis prekybos centras, dvi dienas prie visų kasų kilometrinės eilės, žmonės vežasi pilnut pilnutėlius vežimus prekių, o prekių vis dar yra. Na, bent jau vakar vakare buvo :-)

2012-08-29

Kauno panorama


Senokai jau besidalinau Kauno vaizdais, tai štai, Kauno vaizdas nuo Aleksoto kalno. Net neatsimenu kada prieš tai čia buvau, bet šiaip kaip ir niekas nepasikeitė :-)

2012-08-28

Išpardavimas


Teko girdėti, kad Vilniuje viena Norfa parduotuvė šiek tiek apdegė? Tai va, dabar ten išpardavimas, maisto prekėms su Norfa kortele 30% nuolaida, kitoms iki 70% Tik žinoma pasiruoškite kilometrinėms eilėms :-) Na ir mašinos greičiausiai nerasite kur pasistatyti :-)

Vandens lašai



Turėjau puikią progą pasidaryti vandens lašų walpaperį. Tiksliau nufotografuoti, o ne pasidaryti :-) Na ir dar reikėtų truputį pakoreguoti iki idealaus darbastalio.

2012-08-27

Medinė bažnyčia


Visai neseniai pastatyta, pagal senuosius planus. Kur? Ogi Rumšiškėse. Taip senai ten buvau, kad vakar net neprisiminiau, kad anksčiau jos ten nebuvo :-)

2012-08-26

Apsamanojęs stogas


Tokį retai kur sutiksi mieste, bet gali lengvai pamatyti Rumšiškių muziejuje. Nors gal ir ne visai lengvai, nes nors ten namų stogai ir šiaudiniai, bet neapsamanoję :-)

2012-08-24

Minusas…


Vakar pasidžiaugti naująja sistema savo telefone, bet atrodo ji turi gana didelį trūkumą, nes negali kai kurių programų perkelti į telefono sd kortelę.… Suinstaliavau tik pagrindines programėles, o vietos beveik nėra...

2012-08-23

Naujoji telefono sistema


Iki šiol naudojamų CyanoGen Mod, bet paskutiniu metu sistema buvo tapusi labai nestabili ir nepatikima. Kadangi perinstaliuojant visi nustatymai išnyko, nusprendžiau išbandyti ką nors kita. Ir štai, telefoną sukasi MIUI operacinė sistema. Kol kas tikrai džiaugiuosi, veikia greitai, nelavina ir nelūžta. Ir papildomų funkcijų yra.

2012-08-17

Sena ar nauja?


Atrodo sena, bet moderniame interjere būtų nauja :-) Visgi, teisingas atsakymas šį kartą yra sena. Ne kokio modernaus pastato, o Trakų pilies sienos fragmentas čia.

2012-08-15

Žvilgsnis į dangų


Arba saulę bandant pasiekti :-) Kažkur Vilniuje užmatyta skulptūra, pasirodė įdomi, ypač šviečiant saulei :-)

2012-08-12

Bažnyčia


Tik neprisimenu kuri :-) Taip gavosi, kad praėjau pro beveik visas buvusias Vilniaus senamiestyje. Yra ką parodyti svečiams iš užsienio.

2012-08-10

Ir vėl tas lietus…


Turi laisvą dieną - tai būtinai lija. Na, bet bent jau ne ištisai, tai pavyko visai normaliai paturistauti :-)

2012-08-09

Kiemas


Kažkokios katedros, bet nepamenu kokios :-) Kitoje gatvės pusėje nei Šv. Onos katedra. Įdomus kolonų išsidėstymas, kažkaip negalėjau nenufotografuoti :-)

2012-08-07

Lietuvos laukais


Vaizdelis iš savaitgalinio pasivaikščiojimo. Likęs dar vienas kitas sovietmečiu statytas, bet dabar apleistas pastatas vaizdo labai nepuošia. Bet kartais atrodo gana įdomiai, kai tokį pamatai kur nors vidury laukų :-)

2012-08-04

Rugpjūtis

Kodėl? Ogi todėl, kad jau laikas pjauti rugius :-) Laukuose šie atrodo tikrai gražiai.

Lietuvos žygeivių festivalis


Taip jau gavosi, kad šiais metais tai tik 2 mano žygis. Kad nereikėtų per daug ardytis, pasiėmiau 2x30 km, tai šiandien nuėjau 30 km, tiek pat liko ir rytoj. Net keista, bet gavosi vos ne lengvas pasivaikščiojimas, nieko neskauda :-) Dažniausiai kojos jausdavosi kur kas labiau :-)

2012-08-01

Laužo šviesa


Vienas iš tų kelių dalykų į kuriuos gali žiūrėti nesustodamas. Dėl to namuose manau tikrai verta turėti židinį :-)